HostelBookers Logo
Website feedback

Recensies van Alberguinn Youth Hostel

Hostel

c/ Melcior de Palau, 70-74 entlo, Barcelona, Spanje

Sfeer 86%

Reinheid 94%

Faciliteiten 90%

Locatie 81%

Veiligheid 93%

Medewerkers 87%

Waarde 87%

Wat is inbegrepen

  • Breakfast
  • Linen
  • Luggage Room

Faciliteiten

  • Air conditioning
  • Gratis Wi-Fi
  • Inclusief ontbijt
  • Keuken
  • Kluisjes
  • 24 uren receptie
  • 24-uren beveiliging
  • Bagage-opslag
  • Boekenruil
  • DVD's
  • Gemeenschappelijke kamer
  • Gratis internettoegang
  • Gratis kaarten
  • Haardrogers
  • Handdoeken te huur
  • Inclusief
  • Internettoegang
  • Key Card Toegang
  • Leeslamp
  • Tours / Reisdesk
  • Verkoopsautomaten
  • Warme Douches
  • Wasserette

Niet-gratis extra’s

  • Towel 3,00USD

Check-in / Check-out

Vroegste check-in: 00:00

Laatste check-out: 11:00

Beleid

  • Kindvriendelijk
  • Kredietkaarten worden aanvaard
  • Geen Avondklok
  • Belastingen inbegrepen

Groepsboeking?

Groep van 15 personen of meer die reizen naar Barcelona?

Neem rechtstreeks contact met ons op

Sfeer 86%

Reinheid 94%

Faciliteiten 90%

Locatie 81%

Veiligheid 93%

Medewerkers 87%

Waarde 87%

1-1 van 1 beoordelingen tonen

80% Algehele beoordeling
  • Sfeer - 80%
  • Reinheid - 80%
  • Faciliteiten - 80%
  • Locatie - 100%
  • Veiligheid - 80%
  • Medewerkers - 60%
  • Waarde - 80%
80% Algehele beoordeling

Anoniem
25 jul 2014

Soort reis:
Met mijn echtgenoot / partner

Soort trip:
Backpacken / gap year, Strand / zonnen, Stedentrip, Evenementen / festivals, Feesten / nachtleven, Romantisch uitje, Bezienswaardigheden en cultuur

Hield: De keuken had veel voorzieningen en het was een makkelijk toegankelijke plek om andere mensen te ontmoeten.

Niet leuk vond: geen negatieve aanmerkingen.

Klant zou deze accommodatie aanbevelen

20% Algehele beoordeling
  • Sfeer - 20%
  • Reinheid - 20%
  • Faciliteiten - 20%
  • Locatie - 20%
  • Veiligheid - 20%
  • Medewerkers - 20%
  • Waarde - 20%
20% Algehele beoordeling

Anoniem
02 aug 2011

Soort reis:
Alleen

Soort trip:
Backpacken / gap year, Strand / zonnen, Bezienswaardigheden en cultuur

Hield: .....let me see, nothing really

Niet leuk vond: everything! the personel doesn't really care about the noise appartently, because i went to sleep at 22h and woke up at 7h, and i slept maybe 1 to 2 hours! they have no respect whatsoever for other guests, i slept more on a sleeptrain in a seat, seriously! this was an awful stay, don't go there, it's expensive and it'sone of the worst hostels i have ever been!


De reactie van de accommodatie

Hi Michelle,
First we would like to apologize for anything that we might of done wrong. We're truly sorry if you didn't sleep well, as our customers' rest is one of our TOP priorities here and we really do try to make it comfortable for everybody.
It would have been easier for us to help you if you had come to the reception and told a staff member; the night person checks the rooms and bathrooms a few times but cannot detect EVERY time there are noises even though they try their best. Saludos!

Beschikbaarheid Controleren